Restez au courant de Bionews

Nieuwe producten op de markt

We werpen graag een blik op een aantal nieuwe producten op de markt vanaf september. 

* Voedingssupplement Collagen Platinum van Mannavital
Dit voedingssupplement draagt bij tot de collageenaanmaak van de huid, het versterken van het kraakbeen en van de botten (dankzij vitamine C), hydratatie en elasticiteit van de huid met een mogelijke afname van fijne rimpels, het behoud van soepele gewrichten en het behoud van sterke botten (dankzij collageeneiwit). Dit supplement is volledig neutraal van smaak en kan in om het even welke drank opgelost worden of in een shake  of smoothie verwerkt worden. 

* Voedingssupplement Heparton van Mannavital
Dit voedingssupplement bevat mariadistel, kurkuma, wilde artisjok en choline die bijdragen tot het behoud van een normale leverfunctie en een normale stofwisseling van vetten. De vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. 

 

* Bio Muskaatroosolie van Ladrôme
Door haar rijkdom aan essentiële omega-3 en omega-6-vetzuren is de olie ideaal voor de verzorging van de rijpe, rimpelige of vermoeide huid. Ze bevat ook het natuurlijke antioxidant vitamine E en vitamine A die de elasticiteit en glans van de huid bevorderen. Bij dagelijks gebruik hydrateert en voedt deze olie de huid, wat bijdraagt tot haar natuurlijke schoonheid en toon. 

* Eco droogshampoo van Naturtint
Deze droogshampoo absorbeert overmatige talg en geeft kracht aan het haar. Het haar is zijdezacht, soepel en handelbaar. 

* Eco styling mousse van Naturtint
Deze mousse bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze fixeert het haar en geeft een anti-aging effect van binnenuit.
De verbeterde formule komt het meest door het Baobab extract wat een sterke anti-aging is voor het haar en de hoofdhuid. Het haar krijgt extra volume en de mousse repareert en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. 

* Eco haarspray van Naturtint
De haarspray van Naturtint bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze fixeert het haar en geeft een anti-aging effect van binnenuit. Het baobab extract geeft volume, repareert en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het limoen fruit water is rijk aan vitamine C wat bescherming geeft tegen vrije radicalen veroorzaakt door de zon en het milieu. Het Zonnebloemzaad extract repareert gespleten haarpunten en houdt de kleur langer vast. 

* Toiletpapier en servietten van Renova
Renova Love & Action is een nieuw gamma niet toxische producten die met premium grondstoffen gemaakt worden zodat zij van onze planeet een veiliger plek kunnen maken. De producten zijn hoofdzakelijk gemaakt uit gerecycleerd papier of afvalpapier. Hiernaast werken zij zo lokaal mogelijk en halen ze zowel hun afvalpapier als zuivere pulp zo dicht mogelijk. 

* Bio mosterds van BioNova
de bio mosterds van BioNova zijn echte smaakmakers. Onmisbaar bij een biologisch kaasplankje en als ingrediënt in sauzen of dressings. De BioNova mosterd komt in 2 varianten, fijn en grof, en is gunstig geprijsd. 

* Bio amandeldrink natuur (zonder suiker) van The Bridge

* Biologische granola's van Arthur
Deze granola's zijn 100% Belgisch, artisanaal, vegan en héérlijk crunchy. Er zijn twee varianten namelijk:
- Granola Matcha
- Granola Mokka

* Biobieren van Belgoo
De bieren zijn ambachtelijk gebrouwd in een Belgische artisanale brouwerij: hergist op fles, niet gefilterd, geen chemische additieven en geen toegevoegde kruiden. Er zijn twee varianten:
- Belgoo Blond met biologisch blond spelt en tarwe bier
- Saisonneke met biologisch extra dryhopped bier

* Gesponsorde post