Blijf op de hoogte van Bionews

Mooy focust op biologische en veganistische producten

In Antwerpen is een nieuw concept geopend: MOOY. Het is een felroze boetiek met biologische, vegan producten. Klanten kunnen er onder andere terecht voor een gezonde maaltijd en originele producten. De slagzin van de 24-jarige eigenaresse Yana Lamon is: "Stralen, van binnen en van buiten." Er zijn onder andere producten van Atinge, Agent Nateur en Nuori te vinden. 

Stralen

Yana Lamon, pas 24 jaar, vond dat Antwerpen klaar was voor een nieuw concept en twijfelde dan ook geen seconde om haar droom na te jagen. De slagzin van MOOY is: “Stralen, vanbinnen en vanbuiten”. Dankzij Yana’s buitengewone passie voor beauty en gezond eten kunnen de klanten van MOOY dat stralen op een originele manier ervaren.

Verwacht je aan uitzonderlijke theetjes, fleurige taartjes en healthy verwengerechten. Alle ingrediënten zijn biologisch en super vers. Iedereen is welkom in de concept store. Vegans krijgen op aanvraag een aangepaste versie van een bestaand gerecht geserveerd. 

Origineel aanbod schoonheidsproducten

Je zou alleen al voor het unieke assortiment skincare producten een bezoekje aan de winkel brengen. De meeste zijn vegan, de anderen zijn cruelty free en biologisch. Zo kan je er bijvoorbeeld producten van Atinge kopen, een organisch beautymerk uit Transsylvanië. MOOY is het eerste verkooppunt in België dat deze schoonheidsproducten verkoopt. Verder vind je er ook Agent Nateur, een vegan merk gelanceerd in Frankrijk en Los Angeles en Nuori, een puur skincare label uit Scandinavië.

Mooy Antwerp, Lombardenvest 19, 2000 Antwerpen, Instagram: mooy.antwerp

 

Bron + foto: Marie-Claire