Blijf op de hoogte van Bionews

IJsateljee behaalt HIB label

Zelfstandigenorganisatie Unizo heeft het Handmade In Belgium (HIB) label uitgereikt aan het bedrijf IJsateljee, een ambachtelijke ijsbereider uit Boortmeerbeek.
Met het authenticiteitslabel Handmade In Belgium wil Unizo de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten. Hun producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het HIB-label wil Unizo de moderne en traditionele ambachtsman of -vrouw verenigen in een community. Nahid Anwari van het bedrijf IJsateljee mag het label op haar toonbank plaatsen, en mag zich voortaan Unizo-ambassadeur van HIB noemen. 

BioGood

Nahid nam begin 2016 het IJsateltjee over met de intentie om lekker ijs met premium ingrediënten te blijven serveren aan de klanten. Zij bereidt zowel gekende als minder gekende ijs-en sorbetsmaken, op een traditionele en natuurlijke manier, met alleen de beste grondstoffen. Bovendien legt zij de aandacht ook zeer sterk op het biologische ijsassortiment, dat wordt geproduceerd onder de naam BioGood. 

Bio-Planet

BioGood is een volledig gecertificeerd merk om de biologische producten onder te verkopen en het biologische ijs (en sorbets) zijn zelfs terug te vinden in alle Belgische Bio-Planet filialen. "Fruit voor onze biologische producten wordt waar mogelijk lokaal uit België aangekocht", aldus Nahid. Tot slot kunnen klanten ook terecht in het IJsateljee voor een vegan gelato en op regelmatige bais eveneens voor suikervrij ijs. 

Bron: Madeinvlaamsbrabant.be