Blijf op de hoogte van Bionews

Start-up Siënna & Friends neemt baby's mee op culinaire wereldreis

De Brusselse startup Cinnamon Capital BVBA  brengt onder de merknaam Sienna & Friends babyvoeding op de markt met onder andere avontuurlijke kruidenmixen en exotische sauzen, geïnspireerd door de verschillende continenten.

Indische veggiesaus, Italiaanse pasta of Marokkaanse kruidenmix? Het volledige gamma van Sienna & Friends bestaat uit 27 producten, verspreid over 7 categorieën: kruiden, sauzen, confituren, tapenades, soep, gezonde snacks en pasta.

Biologische voeding 

Sienna & Friends is een Brusselse startup die resoluut kiest voor biologische voeding, verrijkt met kruiden en specerijen. Hiermee wil het bedrijf actief bijdragen tot de nutritionele opvoeding van jonge kinderen en hun smaakpapillen voorbereiden op de variatie in smaken die ze later zullen eten als volwassene. “Het is immers op jonge leeftijd (6m – 24m) dat kinderen het meest open staan voor nieuwe smaken, texturen en geuren”, luidt het bij het bedrijf.

Dus kiest Sienna & Friends voor niet-traditionele, maar vernieuwende en frisse smaken zoals Marokkaanse kruidenmix, Indische veggiesaus, Italiaanse pasta of hummus met rozemarijn en komijn. Het Belgische merk wil ouders immers helpen bij het ontwikkelen van de smaakpapillen van hun kinderen én hen samen op avontuur laten gaan, op ontdekking naar nieuwe smaken.

Cinnamon Capital BVBA

Sienna & Friends producten zijn verkrijgbaar in de Belgische bio– en natuurwinkels. Deze producten worden in België verdeeld door groothandelaar Hygiena. Sienna & Friends is het merk van de Ukkelse startup Cinnamon Capital BVBA. een bedrijf gecertificeerd als verwerker van bioproducten en opgericht door de naar Brussel uitgeweken Kortrijkzanen Thibaut en Aurélie D’hulst. Het bedrijf werd opgericht in 2014. 

Bron: www.madeinwest-vlaanderen.be