Blijf op de hoogte van Bionews

Too Good To Go steunt lokale handelaren door hen tijdelijk in staat te stellen afhaalmaaltijden aan te bieden op de app

Too Good To Go strijdt elke dag tegen voedselverspilling, maar wil op dit moment ook lokale handelaren helpen die zwaar getroffen worden door de huidige situatie. Too Good To Go maakt het daarom mogelijk om tijdelijk afhaalmaaltijden aan te bieden op zijn app.


Too Good To Go steunt lokale handelaren

De partners van Too Good To Go en andere lokale handelaren staan voor een grote uitdaging als gevolg van de recent genomen voorzorgsmaatregelen. Een groot aantal handelaren zijn aangewezen op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Helaas beschikken ze niet allemaal over de praktische en technologische middelen om een afhaalservice op te starten of om potentiële klanten te informeren. Too Good To Go stelt zijn technologie en community van meer dan 1 miljoen gebruikers ter beschikking.

"Doorheen onze strijd tegen voedselverspilling hebben we ongelooflijke steun gekregen van al onze huidige partners. Nu is het tijd om iets terug te doen met de tot ons beschikbare middelen." Jonas Mallisse, Country Manager Too Good To Go België

Beperkt aanbod van afhaalmaaltijden beschikbaar

Om lokale handelaren door deze moeilijke tijd te loodsen heeft Too Good To Go besloten om zijn service ter beschikking te stellen. Too Good To Go biedt handelaren vanaf nu de mogelijkheid om, op uitzonderlijke en tijdelijke basis, een beperkt aanbod van afhaalmaaltijden aan te bieden op de app. Het gaat hier niet om onverkochte producten aan het eind van de dag, maar om een vers kant-en-klaar pakket. Deze tijdelijke dienst wordt door Too Good To Go gratis aan handelaren ter beschikking gesteld om hen door deze moeilijke periode heen te helpen. Het aanbod blijft beschikbaar tot de situatie in België is genormaliseerd.

Een uniek en tijdelijk aanbod met respect voor de huidige getroffen maatregelen

De gezondheid van de lokale handelaars en gebruikers van Too Good To Go staat voorop. Daarom vraagt Too Good To Go aan handelaars en gebruikers om de geldende voorzorgsmaatregelen te respecteren.

De pakketten worden in een beperkt tijdsslot opgehaald om wachtrijen te vermijden en er zo voor te zorgen dat alles vlot verloopt voor de handelaar. Too Good To Go vraagt gebruikers ook om hun afhaalbon op hun smartphone zelf te valideren onder toezicht van de handelaar om zo fysiek contact te vermijden.

Too Good To Go blijft strijden tegen voedselverspilling

Tegelijkertijd blijven partners van Too Good To Go natuurlijk verrassingspakketten van hun onverkochte producten aanbieden om ook samen de strijd tegen voedselverspilling voort te zetten.

Een succesvolle eerste testfase in Gent

In Gent vond de afgelopen dagen een testfase plaats met enkele lokale handelaars zoals Otomat, Beiruti, Balls & Glory, Huset en O'YO. De resultaten van de pilot waren overtuigend en de handelaren en gebruikers waren meteen erg enthousiast.

"We zijn enorm dankbaar voor de geboden steun van Too Good To Go. In deze moeilijke tijden is alle hulp mooi meegenomen en verwelkomden dit initiatief dan ook met open armen. Hierdoor zijn we in staat open te blijven en eten te voorzien voor de lokale gemeenschap". Aldus Nehme Tarwiche, eigenaar Beiruti.

Too Good To Go heeft daarom besloten om deze tijdelijke en uitzonderlijke dienst voor alle handelszaken in België open te stellen. Geïnteresseerde handelaars kunnen contact opnemen met Too Good To Go via https://toogoodtogo.be/nl-be/business

WeCare: ontdek welke handelaren er meedoen

Too Good To Go heeft nu meer dan een miljoen gebruikers in België die de handelaren kunnen ondersteunen door verrassingspakketten aan te kopen. Ontdek nu welke handelaars er deelnemen aan deze unieke actie door "WeCare" in te typen in de zoekbalk van de app.