Blijf op de hoogte van Bionews

Lekker Ecologisch! 500 recepten en een schat aan informatie!

Donderdag 30 januari stelde VELT het nieuwe receptenboek “Lekker Ecologisch”  voor, de compleet vernieuwde opvolger van het “Handboek Ecologische Voeding”.

Het rijkelijk geïllustreerde boek vertrekt vanuit vijf ecologische uitgangspunten: milieuvriendelijke productie  & consumptie, lekker & gezond , voeding die de wereld voedt en sociaaleconomische duurzaamheid.

Met ruim 500 heerlijke, eenvoudig te bereiden recepten en inspirerende feestgerechten brengt dit boek een overzicht van de vele troeven die een ecologische keuken aanreikt.

“Lekker Ecologisch” geeft tevens heel wat informatie en handige ecotips om snel zelf het heft in eigen hand te nemen en zo onze  voet- & waterafdruk te verkleinen.
Een aanrader voor wie kiest voor een eerlijke en verantwoorde keuken. Meer info op www.velt.be

Lekker Ecologisch

Een aantal van de trotse, drijvende krachten achter het boek: Emelie Heller, Luk Naets, Chef Nicola Kersting en Nadia Tahon.