Blijf op de hoogte van Bionews

Merk in de kijker: Sunria & Sonett

Sonett

Sonett behoort sinds 1977 tot de pioniers op het gebied van ecologische was- en reinigingsmiddelen. Alle Sonett-producten zijn voor 100% biologisch afbreekbaar. Vergeleken met andere was- en reinigingsmiddelen zijn ze vrij van petrochemische tensiden, enzymen en andere allergenen. Sonett producten bevatten geen geur-, kleur- en conserveringsstoffen.
Alle oliesoorten en etherische oliën zijn voor 100% afkomstig uit geonctroleerd biologische of biologisch-dynamische teelt. Alle Sonett producten worden uiteraard zonder gentechniek, zonder nanotechnologie en zonder dierexperienten gemaakt. 

Sunria

Ontdek het assortiment van Sunria, indien u nog niet vertrouwd bent met de producten. Rijst geteeld volgens de SRI methode, die zorgt voor minder waterverspilling, minder uitstoot van broeikasgassen, een betere vruchtbaarheid van de grond en een grotere oogstopbrengst. De arenga suiker is ook een uniek product, met een gunstige glycemische index. Het Sunria project kwam tot stand door een samenwerking tussen Biofresh en Vredeseilanden.