Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten bij Mannavita in mei

Deze maand kunnen we terug heel wat nieuwe producten ontdekken bij Mannavita. Hieronder een overzicht van enkele nieuwigheden:

* Natuurlijke bijen zonnebrandcrème van Bergland
Deze zonnebrandcrème met SPF 20 biedt een veilige bescherming tegen zonnebrand dankzij de zuivere mineraalfilter. De crème bestaat uit bloesemhoning en bijenwas. 

* Natuurlijke bijen aftersun van Bergland
Deze aftersun biedt een verkoelende, verfrissende verzorging dankzij de aloë vera en bloesemhoning in het product. Hierdoor gaat de huid zich sneller vernieuwen. 


 
* Groene thee+ van Qi

De plus in deze groene thee is de unieke mix van speciaal geselecteerde ingrediënten waardoor het een heerlijk frisse en fruitige smaak heeft. Een mellow groene thee met granaatappel, bosbes en rode druif.

* Vegan en gistvrije braadworsten van granoVita
- Vegan grillpack
- Veganistische fijne braadworst
- Veganistische groentebraadworst
- Veganistische currybraadworst
 
 
* De Bio Instant Couscous van Natur Compagnie heeft twee nieuwe smaken:
- Dhal-Couscous Indian Taste met linzen
- Couscous Ginger & Lemongrass
 

 
 
 
 
 
 
 
 
* Bio Snacks Nomad van Priméal:
- Mix Tamari-Amandelen & krokante Linzen
- Mix geroosterde Soja & Pompoenzaden
- Mix Supervruchten & zachte Vijgen
- Mix Curry Cashewnoten & Kokossnippers
 
 
Bij de Non-Food heeft Ecodoo enkele nieuwe producten binnen hun assortiment:
 
*Citroenzuur
Citroenzuur werkt van nature uit doeltreffend. Zij beschermt en ontkalkt was- en vaatmachines, koffiemachines, waterkokers, kranen... . 
Zij is ook efficiënt voor hardnekkige roest- of brandvlekken alsook theevlekken. 
 
*Sodakristallen
Krachtig ontvettingsmiddel en allesreiniger, de sodakristallen zijn onmisbaar om uw huis ecologisch te onderhouden.  De sodakristallen kunnen dagelijks gebruikt worden om uw ecologische was efficiënter te laten verlopen, schalen te schrobben, de leidingen te onderhouden, de oven schoon te maken, alsook uw kookfornuis, afwasbak, badkamer.... Ook voor grotere werken: terrasreiniging, schoonschrapen van verf of behangpapier... .
 
*Azijnspray met frambozengeur
Reinigt en ontkalkt doeltreffend uw interieur. Deze allesreiniger die delicaat geparfumeerd erd met framboos is uitermate geschikt voor kranen, sanitaire oppervlakken, strijkijzers, koffiezetapparaten, warmwaterkokers, wasmachines en afwasmachines,...
 
*Kleisteen met spons binnenin
Is een allesreiniger en kan dus op veel verschillende oppervlakken aangewend worden zonder ze te krassen (inox, aardewerk, plastiek, marmer, aluminium... .