Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuw bij Mannavita in maart 2017

Groothandel Mannavita presenteert zijn nieuwe producten voor de maand maart: Bio Broodbeleg op basis van zonnebloempitten van GranoVita en Bio Ready Meals van Natur Compagnie. Verder ook wat meer detail over het product Diebaton, een totaalformule voor een betere glucosespiegel bij prediabetes en diabetes type 2 en Triomove, de complete kraakbeenvoeding van Mannavital. 

Bio Broodbeleg op basis van zonnebloempitten van granoVita

* Bio Mierikswortel
* Bio Daslook
* Bio Mango
* Bio Curry
* Bio Kruiden

Bio Ready Meals

* Bio Couscous Salade
* Bio Gierst - Mediterranean Taste
* Bio Rijst - Taste of Bali
* Bio Rijst - Pilaf Taste
* Bio Bulgur Morrocan Taste
* Bio Dhal Indian Taste

Diebaton

Gezond eten, meer bewegen en afvallen bij overgewicht zijn de eerste maatregelen voor een betere controle over de bloedglucosespiegel. Daarnaast kan de totaalformule Diebaton de juiste impuls geven, want het bevat kaneel en gymnema als basis. Twee plantenextracten die elk apart hun werkzaamheid in studies hebben aangetoond. Voor een optimaal effect bevat Diebaton ook nog witte moerbeiblad, zink, chroom en biotine die bijdragen tot een normaal metabolisme van de koolhydraten. 

Triomove

Glucosamine, chondroïtine en MSM zijn natuurlijke bouwstoffen. Triomove biedt ze aan in hun best opneembare vorm, in hun beste kwaliteit en in hun optimale dagdosis, aangevuld met vitamine C voor het kraakbeen. Om de bittere smaak van deze componenten te maskeren, zit een natuurlijk vanille-aroma in Triomove.