Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten op de markt

*Wilde rode zalm van Fish4Ever

De zalm is gekookt zonder toevoeging van water voor een hoog voedings- en Omega-3-gehalte. De producten van Fish4Ever zijn traceerbaar. Via een code (THIS FISH) op de verpakking kan de consument de oorsprong van de vis verifiëren. 

*Bio cashewdrink zonder suiker van Ecomil
De cashewnoot is afkomstig van de cashew of nierenboom, een boom uit Zuid-Amerika. Het is een oliehoudende noot, met gelijkende kenmerken aan de amandel. Behalve een lage GI is ze rijk aan magnesium en koper. Het is een goede bron aan vezels, fosfor, eiwitten, ijzer, zink en bevat de vitamines B1, B2, B6 of E. Algemeen gebruikt in talrijke veggie gerechten, verdient de cashewnoot zeker een plaats tussen de andere plantaardige dranken. 

*Bio cuisine shiitake van Ecomil
Een biologische zuivelvrije amandel-kookcrème met shiitake en champignons. 

*Bio ready meals van Natur Compagnie:
- Quinoa-patatas
Natur Compagnie brengt de Zuid-Amerikaanse keuken naar u thuis. De quinoa-patatas groenteschotel met rode quinoa en aardappelschijfjes is eenvoudig te bereiden met alleen water of met verse ingrediënten zoals zoete aardappelen, groene bonen, avocado en nog veel meer. Dit gerecht is veganistisch en vrij van gist, palmolie en suiker. 


- Quinotto
De quinotto met witte quinoa is heel snel en eenvoudig te bereiden met room en verse champignons. Dit gerecht is veganistisch en vrij van gist, palmolie en suiker. 

*Bio Veggie-naise van VeggieBel:
- Veggie-naise vegan mayo classic
- Veggie-naise vegan diablo sauce

VeggieBel brengt Europa's eerste veganistische mayonaise gemaakt met Aquafaba (kikkererwtenvocht) op de markt. De mayonaise is hierdoor veganistisch, glutenvrij, ei-vrij en soja-vrij. Je kan de mayonoaise gebruiken voor warme en koude bereidingen. 

*BRITA fill&go Active waterfilterfles
De nieuwe BRITA fill&go waterfilterfles biedt een kostenefficiënt en duurzaam alternatief voor flessenwater. Het filter met actieve kool, de zogenaamde MicroDisc, is onzichtbaar weggewerkt in het deksel van de fles en zorgt voor constante en optimale filterresultaten. Chloor, fijne deeltjes en andere stoffen die de smaak en geur van drinkwater beïnvloeden, worden uit het water gefilterd. Mineralen, zoals magnesium en calcium blijven echter behouden.

 

*Vitamine B complex Platinum van Mannavital
Het vitamine B complex is een groep van levensnoodzakelijke stoffen die diverse belangrijke lichaamsfuncties vervullen. Vooral voor het omgaan met alledaagse stress, alsook om over een adequaat energiepeil te beschikken en om de huid, haren en slijmvliezen gezond te houden, kan een aanvulling aangewezen zijn. Het vitamine B complex platinum van Mannavital bevat alle B-vitaminen in een goed opneembare en vooral direct werkzame vorm, waardoor het lichaam ontlast wordt en niet zelf de omzettingen moet doen vanuit synthetische vormen van B-vitaminen. 

*Osteoton Forte van Mannavital
Er zijn verschillende voedingsstoffen die bijdragen tot het behoud van sterke beenderen. Osteoton Forte is een zeer complete synergie daarvan, diet niet alleen de best werkzame en opneembare vormen van de botverstevigende vitaminen en mineralen aanvoert, maar dit eveneens in hun correcte dosseringen. 

Gesponsord artikel (Mannavita - www.mannavital.be)