Restez au courant de Bionews

Razoli 100% biologische scheerolie

De zomer staat weer voor de deur waardoor we wat extra aandacht besteden aan een goede bescherming voor onze huid maar tevens ook een gladde huid. Amanprana brengt nu een 100% biologische scheerolie op de markt speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Er was al een 3 in 1 scheerolie voor mannen maar nu kunnen dus ook vrouwen gladder en gezonder scheren. 

Hoewel deze Razoli scheerolie allround kan gebruikt worden is hij erg geschikt voor gebruik in de schaamstreek. Met deze olie kan je namelijk gezond en pijnloos gaan scheren. De olie is doorzichtig waardoor je kan trimmen met perfect afgelijnde vormen. Daarbovenop zitten er geen chemische elementen en synthetische parfums in het product maar kokosolie, amandelolie en rode palmolie en 5 plantenextracten. 

Deze scheerolie, zowel product als verpakking, is ook niet schadelijk voor het milieu.
Alle verzorgingsproducten van Amanprana zijn Natrue gecertificeerd (meer info zie dossier een natuurlijke look met bio make-up) en bevatten het Leaping Bunny label. 

In onze volgende nieuwsbrief laten wij twee van onze journalisten aan het woord om hun ervaring met de Razoli scheerolie mee te geven. Maar dit is niet alles! Ben je zelf nieuwsgierig naar de Razoli scheerolie? Doe dan mee met onze winactie, want we mogen maar liefst 5 flesjes weggeven.
Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag voor 15/06 en stuur een mail met jouw contactgegevens naar xiana@bionews.tv.

Wat is de naam van het eerste wegwerpmesje?

Tip: www.noble-house.tk – Razoli scheerolie