Restez au courant de Bionews

Nouveaux produits sur le marché

We werpen graag een blik op een aantal nieuwe producten op de markt tijdens de zomermaanden:

* de Bio Kokosolie van Ladrôme
Deze biologische vierge kokosolie van eerste, koude persing, is aangemaakt volgens de vereisten voor biologische productiemethoden. Deze kokosolie uit Sri Lanka zal u weten te verleiden met haar exotisch en betoverend aroma. Uniek is haar hoge gehalte aan laurinezuur, met een sterke affiniteit voor de eiwitten van de haren. Kokosolie voedt, versoepelt en versterkt de haren, waardoor droge en kroezelige haren hun glans en hun kracht herwinnen. Omdat kokosolie ook de huid voedt en verzacht, bevordert ze de hydratatie en de souplesse van de huid. 

* Aloë Vera Cooling Gel van Chi
Een 100 % natuurlijke, verkoelende gel met biologische aloë vera, rozen- en lavendelwater. De gel is ideaal voor na het zonnen, ontharen en bij insectenbeten.

* E'lifexir Baby Care gamma
E'lifexir Baby Care creëert een nieuwe natuurlijke verzorgende cosmetica. Gecertificeerd door Ecocert voor de verzorging en behandeling van gevoelige en/of atopische babyhuid. Dankzij Biomimetische herstructureringstechnologie, zorgt e'lifexir Baby Care voor kalmering en reparatie van de natuurlijke huidbarrimère. De farmaceutische formule met plantenextracten is een verzachtende, actieve en functionele basis. Met natuurlijke kalmerende en anti-irriterende middelen. 

  • Beschermende luierzalf
    Beschermt de huidbarrier, reduceert roodheid en jeuk en hydrateert en kalmeert
  • Dermatologische gel-shampoo
    Zachte en milde reiniging, reduceert roodheid en jeuk, beschermt - hydrateert en kalmeert
  • intensieve hydraterende bodymilk
    Versterkt de barrièrefunctie, reduceert roodheid en jeuk, beschermt, hydrateert, voedt en kalmeert

* Grisette Blond Bio van brouwerijs St - Feuillien
Het bier is licht van kleur en textuur en bijzonder verfrissend. Dankzij de nagisting op fles komt bij dit bier een geurpalet vrij dat uitzonderlijk rijk is voor dit type. Het schuim is fijn en wit, het bier zelf is strogeel. De smaak wordt gekenmerktdoor een intense bitterheid. Grisette Blond Bio wordt op traditionele wijze gebrouwen zonder enige biochemische bewerking, en is nu gecertificeerd als bio en van nature glutenvrij. 

* Grisette Wit Bio van brouwerij St - Feuillien
Dit bier is een telg van de uitgebreide familie van de Belgische witbieren, en een aangename zomerdrank. Toch behoudt dit bier zijn contrastrijke karakter en volle smaak. Het schuim is kenmerkend voor tarwebieren, romig en compact. De kleur is opaak, nevelachtig en gesluierd.

* Gesponsorde post door Mannavita