Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuw bij Mannavital

PEA PLATINUM

Voedingssupplementen

Draagt bij tot: een normale werking van het zenuwstelsel (door vit B1-B2-B3-B6-B12-biotine) - een normale geestelijke functie (door vit B1-B3-B6-B9-B12-biotine) - de normale werking van het immuunsysteem (door vit B6-B9-B12) - het energieleverend metabolisme (door vit B1-B2-B3-B5-B12-biotine)

PEA of palmitoylethanolamide is een stof de mens van nature aanmaakt bij belastende omstandigheden en die ook in de natuur voorkomt in sojakiemen, pindanoten en eidooier. De lichaamseigen hoeveelheid PEA kan via een voedingssupplement verhoogd worden en in het bijzonder in combinatie met het vitamine B-complex kan hierdoor het zenuwstelsel ondersteund worden. PEA PLATINUM bevat niet alleen een uitzonderlijk goed opneembare vorm van palmitoylethanolamide (LEVAGEN + TM), de vitamines B erin worden bovendien aangevoerd in hun bioactieve vorm en in een werkzame dosis.

Waarom kiezen voor PEA PLATINUM?

  • bevat PEA van de allerbeste kwaliteit (LEVAGEN + TM)
  • door een bijzonder en natuurlijk afgiftesysteem (Lipisperse®), wordt deze PEA 1,8 maal beter opgenomen dan gewone PEA
  • bevat voor een optimale werking ook het volledige complex van de B-vitamines en dit in hun bioactieve, werkzame vormen
  • elk van deze B-vitamines wordt aangevoerd aan 200 % van de referentie-inname (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid)

 

KYO DOPHILUS MULTI 9

Voedingssupplementen

Synergie van 9 stammen humane, levensvatbare darmbacteriën (The Friendly Trio® met 6 daarbij passende stammen), die bedoeld is voor een grotere diversiteit van de darmflora.

Een zeer belangrijk aspect van een gezonde en evenwichtige darmflora is het feit dat ze een groot aantal gunstige bacteriënstammen vertoont. Dergelijke diversiteit is vaak verdwenen bij een westerse levenswijze en kan niet of zeer moeilijk verkregen worden bij de inname van een darmflorapreparaat maar één stam aanvoert. Om die reden bevat KYO DOPHILUS MULTI 9 maar liefst 9 levensvatbare stammen, waaronder de wetenschappelijk onderzochte synergie “The Friendly Trio®, die heel specifiek aan humane darmreceptoren binden, zich vlot delen en snel de diversiteit van de darmflora verhogen.

Waarom kiezen voor KYO DOPHILUS MULTI 9?

- bevat liefst 9 stammen, opgebouwd rond de “The Friendly Trio®”, een wetenschappelijk onderzochte synergie van darmbacteriën (KYO-DOPHILUS®)

- de darmbacteriën zijn humane stammen, niet afkomstig uit zuivel of van dierlijke oorsprong, die de maagbarrière overleven en zich specifiek hechten aan de darmreceptoren van de mens

- bevat gegarandeerd 6 miljard levensvatbare kiemen per 2 capsules op het moment van gebruik

- is een zeer stabiele formule, waarvoor geen koeling vereist is

- is vrij van: bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen, suiker, zout, melk, gist, gluten, soja en GMO-bestanddelen

 

post in samenwerking met Mannavital