Blijf op de hoogte van Bionews

Superfruit packs van The Holy Berry – De hoogste concentratie voedingsstoffen, recht uit de natuur.

De eisen die de Gentse start-up The Holy Berry vooropstelt bij de selectie van hun vruchten zijn voor weinig interpretatie vatbaar: Het beste en krachtigste van wat de natuur te bieden heeft. Dat zij daarvoor soms hemel en aarde moeten verzetten, is voor hen geen moeite en hun drijfveer om dit op een duurzame manier te doen, is zeer sterk.

Het hoofdproduct van The Holy Berry en tevens ook de inspiratie voor de naam, is de steeds populairder wordende “Heilige” bes; Açai. Açai is een oerbes die ronduit uniek te noemen is in haar voedingsprofiel en smaak.

Zo zitten deze besjes niet alleen boordevol vitamines, mineralen en bevatten ze zelfs wat eiwitten, ze behoren bij de grootste bronnen van antioxidanten en omega vetzuren. Dit maakt van hen dé immuniteitsbooster bij uitstek. Daarenboven is Açai enorm geschikt voor mensen met insuline gevoeligheid of diabetes daar de besjes geen vruchtensuikers bevatten.

The Holy Berry werkt rechtstreeks samen met cooperatieven uit het Amazonewoud, waar de Açai besjes in het wild groeien.

Ze kopen de besjes niet aan van 1 grote producent maar van verschillende partijen die, doordat ook zij op die manier de kans krijgen op een eerlijk en wederkerend inkomen, hun Açai palmen laten staan. Door deze uitdagende doch enige juiste manier van werken, probeert het team van The Holy Berry een steentje bij te dragen in de strijd tegen de ontbossing van het woud.

The Hoy Berry garandeert de hoogste kwaliteit, met de hoogste gradatie pulp per pakje en zonder toevoegingen of bewaarmiddelen.

Vind hun producten in het diepvriessegment en laat je inspireren door de vele receptjes op hun website; www.theholyberry.com

Hou zeker ook hun Facebook in Instagram pagina’s in de gaten voor acties en give-aways!

FB: Theholyberryoffical

Insta: theholyberry_official

Hello@theholyberry.com

*gesponsorde post