Blijf op de hoogte van Bionews

Verrukkelijk vegan: Nutridia’s nieuwe snoepjes

Een snoepje tussendoor. Het moet kunnen! En dankzij Nutridia kan je vanaf nu genieten van drie heerlijke nieuwigheden. Helemaal vegan, bio, gluten- en lactosevrij. Ideaal voor wie een intolerantie heeft of wie bewust wil leven en snoepen. Ga jij voor de klassieke winegums? Of kies je voor zure wormen? De zure en gesuikerde fruitsnoepjes in verschillende varianten maken het rijtje compleet. Smullen maar!

Drie keer smakelijk snacken

Niets beter dan jezelf te belonen dan een snoepje tussendoor. Dat heeft ook Nutridia goed begrepen. Zij pakken namelijk uit met maar liefst drie nieuwe varianten. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn stuk voor stuk vegan, bio, gluten- en lactosevrij. Lekker bewust!

Ten eerste zijn er de winegums, een old time favourite als je het ons vraagt. Een fruitig snoepje met stevige bite. Zonder gelatine natuurlijk. Leuk is dat je kan kiezen uit verschillende smaken: ananas, appel, framboos, citroen, sinaasappel en zwarte bes. Zo is iedere hap een nieuwe smaakervaring.

Fan van het zure smaakpallet? Ga dan voor de zure wormen, opnieuw zonder gelatine maar met maïzena als bindmiddel. Ook hier kan je kiezen uit verschillende soorten met telkens twee kleuren: rood-geel, rood-oranje en geel-groen. Aan jou om ze te ontdekken!

Ten slotte is er de zure en gesuikerde fruitmix. Heerlijke snoepjes zonder gelatine in verschillende fruitvormen. Met een stevige bite en aromatische smaak, zuur en gesuikerd.