Blijf op de hoogte van Bionews

COSH! lanceert de duurzaamste cadeaubon in België

Met het eindejaar in zicht lanceert COSH! op 15 oktober ‘de Conscious Shopping Gift Card’. Met de bon ontdekt de bestemmeling tal van duurzame mode, cosmetica en lifestyle winkels. Hét ideale cadeau dus om vrienden, familie en werkgevers aan te zetten tot een ecologische levensstijl. Met de cadeaubon wil COSH! de duurzame mode-industrie een boost geven, want de omschakeling naar duurzaamheid verloopt nog steeds te traag.

De duurzaamste cadeaubon

De Conscious Shopping Gift Card is een duurzame cadeaubon om vrienden, familie of collega’s te verwennen en te inspireren. Personen of bedrijven kopen de gift card online op COSH!. De gift card is voor één jaar geldig. Ze kan gespendeerd worden bij fysieke winkels die op het COSH!-platform aangeduid zijn met de tag ‘COSH! gift card’. Mensen inspireren hun vrienden, familie of collega’s om ook naar ‘conscious shopping’ winkels over te schakelen. We zetten zo enorme stappen richting een ethische en circulaire mode-industrie.

Snelle omschakeling naar een duurzame mode-industrie

Een cadeaubon is een uitstekende manier om nieuwe klanten kennis te laten maken met duurzame winkels. Met de eindejaarsperiode in zicht, lijkt het ons een ideale manier voor bestaande COSH! gebruikers om nieuwe mensen te inspireren. Je kan bij de bij COSH! aangesloten retailers heel je duurzame levensstijl vormgeven. De ontvanger van de gift card kan zo bij lokale handelaren ambachtelijke juwelen, high fashion of zelfs ecologisch wasmiddel en low waste keukenspullen kopen. De mogelijkheden zijn eindeloos voor de ontvanger, maar als gever weet je dat het sowieso een duurzame optie wordt! ‘COSH! heeft de ambitie om binnen 5 jaar, 15% van de Belgen te bereiken’ aldus Niki de Schryver. We shiften zo samen de budgetten van een onethische naar een ethische en circulaire mode-industrie. Samen maken we het verschil!

Hoe werkt het?

Shoppen bij hippe modezaken, genieten van eco-lifestyle winkels, natuurlijke cosmetica of sustainable fashion winkels ontdekken? De ontvanger van de bon kan volop van dit alles genieten. Ideaal voor een dagje winkelen in een Vlaamse stad of Brussel.

Ontdek het ruime aanbod aan deelnemende handelaren op cosh.eco of in de COSH! shopping gids. Het bedrag van de cadeaubon kan je zelf kiezen bij aankoop. De ontvanger kan de bon in één keer of gespreid uitgeven bij meer dan 40 verschillende aangesloten COSH! winkels in Vlaanderen (Brugge, Gent, Mechelen en Leuven) en in Brussel. Tegen het eindejaar zal de Conscious Shopping Gift Card in alle 11 steden waar COSH! actief is, besteedbaar zijn.

Bij aankoop kan men kiezen voor blanco, gepersonaliseerde, digitale of luxueus geprinte bonnen. Leuk weetje, een sociaal maatwerkbedrijf Ryhove verzorgt volautomatisch het printen en de verzending van de geprinte bonnen.

Door zelf duurzame keuzes te maken kunnen consumenten ook vrienden, familie en werknemers inspireren om ook een positieve impact te creëren. Samen maken we de wereld zo een beetje mooier.