Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten op de markt

We werpen graag een blik op een aantal nieuwe producten op de markt vanaf juni.

*Brunehaut Saison 4.5% 
Een goudblond lagerbier met een fijne poederige schuimlaag. Het is een sprankelend, licht gemout bier met een fruitige neus van gele vruchten. In de mond smaakt het bier heerlijk afgerond en moutig van smaak met gecontroleerde en langdurige bitterheid. Ondanks zijn lichte alcoholgraad van slechts 4.5% is het een karaktervol bier dat vraagt naar meer.

*Sardines in knoflook en chili-olie van Fish4Ever
Sardines in een pittige saus. Heel lekker op een stokbroodje of bij het avondeten. 
De sardines van Fish4Ever zijn zonder grote industrieboten gevangen, waardoor zo min mogelijk schade aan de zeebodem wordt toegebracht. Ze hechten veel belang aan duurzaamheid en werken samen met lokale visgemeenschappen. 

*Bio Coconut repen van Oskri
Handige repen om overal mee te nemen. De repen van Oskri zijn vegan, halal en kosher. Volgende smaken kan je terugvinden vanaf juni:
- Bio Coconut bar Original
- Bio Coconut bar Dark Chocolate
- Bio Coconut bar Mint Dark Chocolate
- Bio Coconut bar Mango
- Bio Coconut bar Pine Apple

* Bio Super Seeds repen van Oskri
- Bio Quinoa Snaps
- Bio Chia Snaps
- Bio Sunflower Snaps
- Bio Flax Seed bar* Bio Fig repen van Oskri
- Bio Fig Dark Chocolate

* Bio Cocos Cuisine van The Bridge
* Bio Cocos Drink van The Bridge

The Bridge gebruikt bronwater afkomstig van het Lessine gebergte. Alle ingrediënten worden geselecteerd op basis van hun hoge kwaliteit en traceerbaarheid. 

* Voedingssupplement Relaxoton van Mannavital
Dit voedingssupplement is een uitgekiend totaalcomplex van kwaliteitsingrediënten, die in synergie helpen ontspannen, het energiepeil verhogen en vermoeidheid verminderen. 

* Voedingssupplement Digest Enzyme Forte van Mannavital
Digest Enzyme Forte is een natuurlijk totaalcomplex voor meer spijsverteringscomfort. Digest-Enzyme Forte koppelt een wetenschappelijk onderzochte kruidencombinatie die de spijsvertering stimuleert aan enzymen: bromelaine uit ananas en papaïne uit papaja, voor een optimale werking aangeboden in een basis van vegetarische, door fermentatie verkregen enzymen.