Blijf op de hoogte van Bionews

Nieuwe producten op de markt

We werpen al graag een blik op een aantal nieuwe producten op de markt vanaf december.

Bio Vegan Latte's van The Original Oatly
Alles wat Oatly maakt is op basis van Zweedse haver. Zweedse haver groeit sterk en hoog in het noordse klimaat, dat is een gekke mix van lange zonnige dagen (in de zomer) gemengd met korte perioden van hevige regen. Bovendien zijn veel van de vervelende bestrijdingsmiddelen die worden gebruikt op de haver in de rest van Europa volledig verboden in Zweden. Dit maakt de Zweedse haver vrij uniek!
* Caffé Latte
* Matcha Latte
* Mocha Latte met koffie en chocolade

Bio Veggie Latté's van Amanprana
De latté's van Amanprana zijn heerlijk zacht en romig van smaak. Door de kokosbloesemsuiker hebben ze een lage glycemische index voor instant en langdurige energie. Ze bevatten geen geraffineerde suiker of chemische zoetstoffen, maar wel veel antioxidanten. 
De lattés zijn nu verkrijgbaar in 3 unieke smaken:
* Latté Kurkuma (verrijkt met zwarte peper om de opname van kurkuma te versterken - de granaatappel geeft de finishing touch)
* Latté Lakritz + Rooibos (heeft de gezondheidsvoordelen van zoethout afgewerkt met de subtiele smaak van rooibos)
* Latté Ayurveda (bevat de alom geprezen chai-kruiden kurkuma, kruidnagel, kardemom, gember, komijn, kaneel en zoethout )

Curcu-Move van Bional
Bional Curcu-Move is een 4 plantenextractencomplex, geproduceerd volgens een uniek, gepatenteerd procédé voor optimale opname in het lichaam. 
Curcu-Move levert soepele gewrichten, gezonde gewrichten en een comfortabel gevoel in de gewrichten. 

Marcus Rohrer Bio Spirulina
Marcus Rohrer Bio Spirulina is een hoogwaardige, 100% natuurlijke Spirulina. Dit voedingssupplement zorgt voor meer energie en een betere weerstand. De Marcus Rohrer Bio Spirulina is rijk aan vitamines, mineralen, sporenelementen, chlorofyl en enzymenen en een uitstekende bron van vitamine A, K, B12, ijzer, mangaan en chroom. Geschikt voor veganisten en vegetariërs. 
De Marcus Rohrer Bio Spirulina zit verpakt in Miron glas©. Dit glas biedt enerzijds volledige bescherming tegen de verzwakkende frequenties van het zichtbare licht, en is anderzijds doorlatend in het energierijke spectrum van violet/ultraviolet en infrarood. Het afbraakproces wordt vertraagd en de subtiele bio-energie blijft lange tijd op het oorspronkelijke peil. 

 

* Gesponsorde post